torsdag 9. august 2012

The Expendables 2 Trailer








REGI: Simon West
MED: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Terry Crews, Randy Couture, Liam Hemsworth, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis og Arnold Schwarzenegger
GENRE: Action
SPILLETID: 103 minutter





Jeg så aldri The Expendables, men for å si det mildt - mildt sagt mildt - ser The Expendables 2 helt fantastisk rå ut! Ikke bare holder gode rollenavn som Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li og Dolph Lundgren seg på lista - vi får i tillegg Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris og trolig en god del Arnold Schwarzenegger med på kjøpet! Den eneste som mangler i denne høy-macho pølsefesten er Steven Seagal! Seriøst, hvorfor sa du nei til å være med på dette Steven? Jeg er helt sikker på at de spurte deg. Jaja, håper i det minste Seagal takker ja til å våkne opp fra de døde i Machete Kills! Det hadde vært å foretrekke.




Some people just age more evil than others.




Denne filmen ser ut til å ha det meste en kan forvente seg av et flashback til 80- og 90-talls action-gull. Eksplosjoner, barske mannemenn, kule bad-guys og våpen nok til å fylle opp en hel logo av awesome badass-ness! Etter det jeg har hørt resulterte den første Expendables i en del splittede meninger, men jeg tviler ikke i det hele tatt på at dette kommer til å bli strålende underholdning!



The Expendables 2 premierer i USA den 17. august, men kommer helt sikkert ikke til Norge før mye, mye senere på høsten. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, så la oss håpe den er god som faen! 






Yeah!

2 kommentarer:

  1. Jeg har ikke sett filmen, høres spennende ut:)

    SvarSlett
  2. Denne kan du ikke ha sett heller, den kommer ikke på kino noenstans før neste fredag! ;-)

    SvarSlett